FAQ

Hvad er Club Maritim 09?

Created with Sketch.

Club Maritim 09 er en servicevirksomhed, der løbende forsøger at optimere og forbedre betingelserne for fritidssejlere dels ved at give sejlerfolket muligheder for en partner, der tager "slæbet" i forhold til forsikringsskader, hvis det er nødvendigt og som er medvirkende til at reducere den enkelte sejlers omkostningsniveau. 

Er Club Maritim 09 en forsikring?

Created with Sketch.

Nej! Club Maritim 09 GmbH er en servicevirksomhed. Gennem vort medejerskab i bådene har vi mulighed for selv at tegne et forsikringsforhold på bådene. Dette gør vi gennem vor mægler.

Hvad bliver du tilbudt?

Created with Sketch.

Gennem vort koncept kan vi registrere vore både i Tyskland. Via registreringen har vi mulighed for at tegne et forsikringsforhold på båden og sikre høj service i alle maritime hensigter. 

Hvad er kundekontingent?

Created with Sketch.

Kontingentet er ikke forsikringspræmien. Præmien til forsikringsselskaberne bliver betalt af Club Maritim 09 GmbH.
Kontingentet er en pakkeløsning, der bliver sammensat af flere forskellige faktorer og indeholder alle omkostninger såsom: vore administrative omkostninger, serviceydelser, registreringsomkostninger i Tyskland (optagelse og løbende), tyske afgifter på det tegnede forsikringsforhold, etc.  

Er det lovligt?

Created with Sketch.

Ja, det er 100% lovligt at være kunde af Club Maritim 09 og Club Maritim 09 tilbyder kun lovlige tjenesteydelser og produkter.