Int. fordele

Bliv del af noget større.

Tysk registrering

Created with Sketch.

Alle vore både bliver registeret i Tyskland!  som udlands statsborger er det ikke muligt at registrere sin båd i Tyskland. Som 100% tysk virksomhed og som medejer af båden kan vi jf. gældende love og regler ansøge om at få en fritidsbåd registeret.   Ved oprettelse er det uden betydning for udstedende myndighed, hvor mange andele den enkelte ejer har eller hvilken rådighedsret den enkelte har.  IBS er anerkendt i hele verden som et officielt båddokument. Dokumentet er uundværligt for fritidssejlere!

Internationalt netværk

Created with Sketch.

Gennem vores beliggenhed i Tyskland har vi adgang til et stort tysk netværk indenfor fritidssejlads. Dette nyder vore kunder godt af. 

Tysk kaldesingal: MMSI

Created with Sketch.

MMSI  (engelsk: Maritime Mobile Service Identity) er et ni-cifret kaldenummer, der bruges til at identificere både, kystradiostationer og lign., i forskellige former for radioudstyr. Nummeret er individuelt unikt og tildeles af nationale ansvarlige myndigheder. Gennem registreringen og medejerskab kan vi hjælpe med at udfylde ansøgningen hos Bundesnetzagentur i Hamborg - prisen i Tyskland er €60. 


Uddrag af vore partnere:

Club Maritim 09 GmbH respekterer og tillægger det stor værdi, at vore kunder kan slappe af og nyde sejlerlivets glæder. Bådservicen bygger på at yde 100% service for vore kunder i alle forhold. Som servicevirksomhed sikrer vi vore kunders interesser i alle relevante forhold som fritidssejlere. Vi sørger for korrekt dokumentation, registrering af båden i det tyske skibsregister, den korrekte og nødvendige bådforsikring samt mange andre ydelser, som man oppebærer som kunde hos os.