Vurdering og bådværdier

 Vi giver råd til sejlerliv!

Online værdifastsættelse

Taksatorfirmaet Hanse Ingienuerbüro, som vi har indgået et samarbejde med, har udviklet en måde man kan vurdere både digital. Via smarte algoritmer, en stor database og ved mange årtiers erfaring som taksator kan de fastlægge bådens værdi.

 Online værdifastsættelsen gennem Club Maritim 09 GmbH koster  kun €100 og kan ikke kun bruges som værdifastsættelse til en kaskoforsikring, men også til salg af sin båd.

Bådvurdering, tilstandsrapporter mm.

En Vurdering er ikke kun en gennemgang af bådens nuværende handelsværdi, men en beskrivelse af bådens tilstand, der er medvirkende til at tilgodese bådens stand og eventuelle investeringer i båden. Investeringer og vedligehold i båden kan være årsagen til at netop din båd er mere værd end gennemsnittet af tilsvarende både der er på markedet her og nu.

Kontakt os gerne så hjælper vi jer med at skabe forbindelserne og indhente et tilbud.

Under &- overforsikring

Underforsikring: forsikrer man til en værdi, der er under bådens værdi, betyder at man ved skader, der kan repareres risikerer at forsikringsselskabet enten afviser et erstatningskrav eller minimerer kravet med den procentuelle forskel i forholdet til korrekt forsikringsværdi.

Overforsikring: ved overforsikring man betaler man mere end nødvendig for forsikringsdækningen end nødvendigt og kan ikke forvente at få forsikringssummen udbetalt ved et eventuelt totalhavari.  Forsikringsselskabet kan naturligvis altid afvise at udstede en forsikringspolice. 

Club Maritim nullneun GmbH

Club Maritim 09 GmbH er hverken et forsikringsselskab eller forsikringsmægler, men en servicevirksomhed for fritidssejlere, som stiller sejlerens ønsker og behov i fokus. 

Kunne vi vække din interesse eller har vi overbevist dig? Så tøv ikke med at bede om dit personlige, omfattende tilbud på din kunderealtion i Club Maritim 09 allerede i dag. Tilbuddet er gratis, og vi er sikre på at kunne begejstre dig med vores enestående service og personlige kontakt.